Veelgestelde vragen

Verschil tussen polieren en simoniseren ?
het verschil is dat er bij het polieren krassen worden verwijderd en bij simoniseren niet.

Moet ik steeds een simonis aanbrengen ?
ja , liefst om de drie tot vier maand anders gaat de kleur vervagen en de bescherming tegen zure regen en uv -licht verdwijnen.

Kunnen alle geuren verwijderd worden door ozon en airco behandeling ?
De meeste geuren wel , bij aanstekelijke geuren zal er ook een dieptereiniging nodig zijn daar deze geuren ook in de bekleding doordrongen en aanwezig zullen zijn.

Wat zijn al de prijs verschillen tussen coatings ?
Deze zijn er naarmate de sterkte en aanwezigheid van de ceramische producten , deze beinvloeden de werking en de levensduur van de coating. gemiddeld zijn er 15 werkuren voorzien aan polieren in 3 stappen en reinigen . is de prijs lager dan zullen ze dus minder polieren en reinigen en zal je dus meer was krassen zien onder de coating. of zijn er goedkope coatings gebruikt waarvan men de levensduur en de kwaliteit sterk zal zien afnemen.

Geven we garantie ?
We zijn zo zeker van ons product en de kwaliteit dat wij de garantie bieden op de kleurvastheid hardheid en bestendigheid van al onze coatings .

Moet een coating onderhoud krijgen ?
Zoals alles moet ook een coating onderhouden worden maar dit word tot een min beperkt met ongeveer om de zes maanden een opfrisbeurt.

Call Now Button