Keramische coating auto: de beste bescherming voor autolak

Keramische coating voor auto´s is de beste bescherming voor autolak. Er zijn allerlei factoren van buitenaf die de lak schade toebrengen. Of voor lastig te verwijderen vuil zorgen. Denk maar eens aan vogelpoep die net nadat u de auto heeft gewassen op de motorkap valt. Of aan de Uv-straling die invloed heeft op de kleurstelling van uw auto. Ook vuil van bomen en weersomstandigheden maken de lak er niet beter op. De oplossing hiervoor is beschikbaar met professionele reiniging en keramische coating voor uw auto.

Keramische coating auto met hechting op nano moleculair niveau

Er is sprake van de toepassing van een specifieke nanotechnologie bij de keramische coating van uw auto. Deze technologie zorgt ervoor dat er een langdurig blijvende beschermlaag op de autolak komt. Hierbij hecht de coating op een nano moleculaire manier met de zekerheid dat de bescherming lang functioneert. U kiest bij deze vorm van coating dus voor een langdurige en optimale lakbescherming. Dat ziet u aan uw auto. Die blijft lang schoon en behoudt bovendien gedurende een lange tijd een glanzende uitstraling. In plaats van keramische coating auto wordt overigens ook de term glascoating wel gebruikt.

Kenmerken van keramische coating voor auto´s

Keramische coating voor auto´s kenmerkt zich door een aantal unieke eigenschappen. In de eerste plaats is deze vorm van autocoating waterafstotend. Daarnaast is de lakbescherming weersbestendig en hard. Door het waterafstotende karakter blijft het water niet op de autolak liggen, maar glijdt het er als het ware vanaf. Dat heeft als voordeel dat vuil zich niet hecht en dat scheelt weer een aantal ritjes door de autowasstraat. Door Uv-straling bestaat de mogelijkheid dat de originele kleur van de autolak vervaagt, maar met keramische coating blijft de kleurechtheid bestaan. Nog een typisch kenmerk is, dat de nano coating chemisch resistent is en dus niet vatbaar is voor bijvoorbeeld uitwerpselen van vogels. Of voor de gevolgen van dode insecten. Verder is het zo dat er met de speciale autocoating een glanzend en zelfreinigend oppervlak ontstaat.

Keramische coating auto uitgevoerd door de specialist

Het mag voor zich spreken dat het aanbrengen van de unieke coating op een auto specialistisch werk is. Het is een intensief proces waarvoor de nodige kennis en ervaring vereist zijn. Bovendien is het belangrijk dat er sprake is van een grondige voorbereiding. Dat begint al met het professioneel reinigen van uw auto. Een schoon oppervlak zorgt voor een betere hechting van de coating op de auto. Morel Car Cleaning is dé specialist als het gaat om de professionele reiniging en het aanbrengen van keramische coating op auto´s. Wij werken uitsluitend met producten van de hoogste kwaliteit en met ervaren en gespecialiseerde medewerkers. Op het gebied van keramische coatings zijn er bovendien diverse opties beschikbaar. U heeft de keuze voor een synthetische dekking of voor een coating die extra bescherming en glans biedt. Of u kiest voor de beste lakbescherming op basis van een tweelagen keramische coating voor auto´s.

Vraag vrijblijvend om meer informatie via het contactformulier of maak direct telefonisch een afspraak voor het aanbrengen van keramische coating op uw auto. U kunt Morel Car Cleaning bereiken op +324 88 98 89 75.

Contact Prijslijst
imgH2

Stel een vraag

Call Now Button