autobekleding reinigen

Imprigneren cabrio dak

Het uitstomen, reinigen en waterdicht maken van een cabrio dak inclusief een verbeterde wasbeurt van de wagen.

Stappenplan

  1. Extra wasbeurt
  2. Afstomen van het dak
  3. Diepreinigen van het dak met APC
  4. Drogen met perslucht
  5. Aanbrengen van Cabrio& Convertible Waterproofer
  6. Interieur stofzuigen, vloermatjes, zetels en koffer
  7. Interieur met Quick Interior Detailer
  8. Ramen binnen en buiten
  9. Banden blinken

Neem vandaag nog contact met ons op via ons  Contactformulier

of bel ons op + 324 88 98 89 75

Cabriodak impregneren

Hoe kan je de levensduur van een cabriodak onderhouden? Door je auto regelmatig te laten impregneren. Een cabrio is heerlijk, het geeft je het gevoel van vrijheid en op zonnige dagen is het helemaal genieten. Het is belangrijk dat je het dak van de cabrio goed onderhoudt en dat kost niet zo veel moeite als je misschien denkt. Impregneren is een mooie optie om je dak extra lang schoon te houden. Je kan zelf de auto impregneren of het laten uitvoeren door de professionals bij Morel Car Cleaning. 

 

Waarom is je cabriodak impregneren belangrijk? 

Je wilt natuurlijk liefst zo lang mogelijk droog blijven zitten in jouw auto. Een andere en misschien wel de belangrijkste reden van het impregneren van jouw cabriodak is dat je de levensduur ervan verlengt. Ook is je auto bij deze behandeling beschermd van vuil en vocht. Het doek blijft dus erg lang schoon, bovendien heb je op die manier geen last van schimmel of vervelende aanslag op het doek. Zeker bij schimmel moet je goed opletten, dit kan de stof aantasten van je cabriodak. Daarom is het cabriodak impregneren een goed idee!

Wanneer kan ik best mijn cabriodak laten impregneren?

We raden je aan de behandeling van het cabriodak impregneren 1 keer per jaar te laten uitvoeren. Dit is een minimaal aantal, daarom is het eerder aangeraden dit om de paar maanden te laten uitvoeren. Veel mensen gebruiken hun cabrio niet tijdens de winter, deze staat dan vaak een aantal maanden in een garage of carport, er bestaat dan een kans dat er mossen en algen op het cabriodak komen te zitten. Dan kan het wel eens zijn dat je je verschiet wanneer je het dak terug ziet. Dan kan je je cabriodak laten impregneren. Op die manier is hij weer helemaal klaargestoomd voor de baan op te gaan. 

Hoe gaan we bij Morel Car Cleaning te werk?

We gaan eerst aan de slag met een extra wasbeurt, vervolgens gaan we verder met het afstomen van het dak. Daarna volgt een diepreiniging van het dak met APC. Vervolgens gaan we verder met het drogen met perslucht. We brengen de Cabrio & Convertible waterproofer, op deze manier blijft je dak mooi waterdicht. We nemen natuurlijk ook het interieur even onderhanden. We stofzuigen de vloermatjes, de zetels en de koffer. Vervolgens brengen we de Quick interior detailer aan en poetsen we de ramen van binnen en van buiten. We blinken de banden op en je cabrio en cabriodak zien er weer als nieuw uit. 

Meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in het impregneren van jouw cabriodak? Dan kunnen we jou bij Morel Car Cleaning vast en zeker verder helpen. Je kan steeds contact met ons opnemen via het nummer + 324 88 98 89 75 of via contactformulier op onze website. Wij komen zo snel mogelijk terug op je vragen.

Call Now Button