auto polieren

Polieren / simoniseren

Let wel op dat simoniseren geen krassen wegneemt. Het is wel zo dat het de kleur en glans versterkt en  beschermd  voor ± 3 maanden.

Stappenplan polieren

 1. Extra wasbeurt
 2. Extra velgen
 3. Kleibehandeling
 4. Drogen perslucht
 5. Polieren zwaar
 6. Polieren middel
 7. Lakcorrectie
 8. Finishing wax
 9. Stofzuigen matjes, vloerbekleding, zetels en koffer
 10. Quick interior detailer
 11. Ramen binnen - buiten
 12. Banden blinken

Stappenplan simoniseren

 1. Extra wasbeurt
 2. Extra velgen
 3. Kleibehandeling
 4. Drogen perslucht
 5. Licht polieren en simoniseren 1 stap
 6. Stofzuigen interieur
 7. Quick interior detailer
 8. Banden blinken

Neem vandaag nog contact met ons op via ons  Contactformulier

of bel ons op + 324 88 98 89 75

Polieren en simoniseren

Het is haast onmogelijk om de auto te behouden hoe je de auto nieuw in ontvangst neemt, zonder krasje, blutsje of schade. Maar toch is dit bijna onoverkomelijk, ook al ga je verantwoord om met je auto, vroeg of laat zie je toch vaak een kleinigheidje aan de auto. Zure regen, steentjes, een krasje door een struik of een boom, vetvlekken… En dat is geen ramp natuurlijk, maar het is wel zonde, zeker voor de echte autoliefhebbers onder ons. Er zijn gelukkig meerdere manieren om de schade te verhelpen. Denk maar aan de auto polieren en simoniseren. Wij leggen je uit wat beide nu precies zijn.

 

 • Simoniseren

Heb je kleine oneffenheden op je auto? Denk maar aan krasjes of vegen die je er zelf moeilijk afkrijgt? Dan kan je Morel Car Cleaning inschakelen om je auto te simoniseren. Het geeft de auto instant een volledige opknapbeurt. Maar hoe werkt simoniseren nu eigenlijk? Er wordt bij deze techniek een hoogglans polish gebruikt die alle kleine oneffenheden helemaal wegveegt. Het resultaat: een auto die er weer als nieuw uitziet. Ook komt er speciale wax kijken bij het simoniseren van de auto, op deze manier glanst en straalt de auto terug. Bovendien is simoniseren een techniek die sinds de jaren 70 wordt toegepast. Let er wel op dat simoniseren slechts een variant is om de lak terug te laten glanzen en de kleur goed versterkt, wanneer je echt krassen hebt raden we je aan om je auto te laten polieren zoals hieronder staat uitgelegd. Op die manier krijg je echt een topresultaat. Het effect van simoniseren zie je ongeveer 3 maanden. 

 

 • Polieren of polijsten

Zoals we hierboven al hebben vermeld is simoniseren soms niet voldoende. Dan kan je nog steeds kiezen voor polieren of polijsten. Wanneer je bijvoorbeeld diepere krassen hebt op je auto, of de lak aangetast is door bijvoorbeeld zure regen of vogelstront is polieren of polijsten een perfecte optie. Bij deze behandeling wordt er een poliermachine gebruikt. De machine maakt ronde bewegingen, en je auto wordt ingesmeerd met een bepaald soort klei. Op deze manier kunnen we auto een glad en verfijnd eindresultaat geven. Tijdens het polieren wordt er een hoeveelheid lak verwijderd, zodat de kras niet meer zichtbaar is. Wanneer de kras erg diep is kan het zijn dat er iets langer gepolierd wordt en dat het dieper moet polieren. Wanneer de kras te diep is wordt het erg moeilijk deze te verwijderen. 

Meer informatie

Dus heb je grondigere schade aan de auto, meer bepaald aan de lak dan raden we aan je auto te laten polieren of simoniseren. Wanneer je enkel oppervlakkige schade hebt, kom je met de auto simoniseren al een heel eind. Bij Morel Car Cleaning gaan we bij beide behandelingen zorgvuldig te werk. Bekijk zeker en vast eens ons stappenplan om te zien wat deze behandelingen allemaal inhouden. Wil jij graag je auto laten simoniseren of polieren? Neem dan snel contact met ons op. Dit kan via ons telefoonnummer+ 324 88 98 89 75 of via het contactformulier op onze website, wij behandelen zo snel mogelijk je verzoek. 

Call Now Button