imgH2

Exterieur reiniging (klei+nxt wax)

Een handwas beu? Twijfel dan niet langer en laat uw auto behandelen. Door de extra stappen en zorgzaamheid van ons bedrijf zal uw auto blinken als nooit tevoren.

Stappenplan

 1. Voorwas
 2. Afstomen en soap
 3. Klei behandeling voor vliegroest en lichte contaminatie
 4. Afstomen wagen
 5. Extra velgen behandeling
 6. Afstomen velgen
 7. Afzemen wagen en deurlijsten
 8. Ramen binnen en buiten
 9. Standaard stofzuigen matjes, zetel en koffer
 10. Ntx wax aanbrengen
 11. Banden blinken

Neem vandaag nog contact met ons op via ons  Contactformulier

of bel ons op + 324 88 98 89 75

Bent u het beu uw auto zelf te wassen, bent u niet tevreden in de carwash omdat dit niet het gewenste effect levert? Bang dat er schade wordt aangebracht aan de auto tijdens het wassen? Dat is vanaf nu verleden tijd. Bij Morel Car Cleaning gaan we enkel voor een perfect resultaat. Wij behandelen uw auto een professionele en zorgzame manier, zo kan u gerust zijn dat u auto er terug als nieuw uitziet. Wij laten u auto dan ook blinken als nooit tevoren. Bent u benieuwd wat we allemaal voor u kunnen doen? Lees er hier alles over, van het stappenplan, tot de voordelen en meer informatie over de wax die gebruikt wordt.

Wij gaan een volledig stappenplan af zodat we u de beste service kunnen garanderen. 

Wij beginnen met een voorwas van de auto, hier wordt de auto al een eerste keer gewassen. De auto wordt volledig afgestoomd en ingezeept. Daarna wordt een klei behandeling aangebracht voor vliegroest en lichte contaminatie te voorkomen. Vervolgens wordt de wagen nog een keer volledig afgestoomd. Bij een exterieure reiniging worden ook de velgen extra behandelt en afgestoomd. We zemen de wagen volledig af en vergeten de deurlijsten zeker en vast niet. Ook wassen wij de ramen vanbinnen en vanbuiten. Ook vergeten wij het interieur niet bij een exterieure reiniging, wij stofzuigen standaard de matjes, de zetels en de koffer. Daarna brengen wij een NXT wax aan. En laten wij de banden blinken als nooit tevoren. 

De NXT wax is een polish en wax voor een glad oppervlak met een ongelofelijk waterafstotend effect. Het water loopt op die manier mooi van het oppervlak zonder zich vast te hechten. Bovendien geeft de wax een bescherming tegen invloeden van buitenaf. Op die manier behoudt u een mooie glans en intense kleurdiepte. Wij zorgen dat we te werk gaan met de beste producten. Bovendien gaan wij steeds zeer zorgvuldig te werk bij een exterieure reiniging. Wij bieden steeds een eerlijke prijs, een garantie op kwaliteit, wij zijn wettelijk verzekerd en geven zeer betrouwbaar advies. 

Hebt u nog vragen of bent u geïnteresseerd in onze exterieur reiniging of een van onze andere diensten? Dan kan u ons altijd contacteren op volgend nummer: + 324 88 98 89 75 of het contactformulier op onze website invullen. Wij laten uw auto weer volledig stralen. 

Call Now Button