gyeon-syncro-50ml-coating-ceramico-proteccion-auto-24meses-D_NQ_NP_841431-MLM27777800190_072018-F

Coatings

Ceramic lite
Bescherming tot 6 maanden

Top COAT 1.0.                                                                  Extra dikte en bescherming voor ceramische coating

3D Ceramic Coating
Bescherming tot 3  jaar

UHS 90 % Sio2
Bescherming tot 5 jaar

COATING

Bieden weerstand aan krassen , vogel en insectenresten , UV - stralen , 12 PH , strooizout , kou , hitte , industriële neerslag , ...

Geven extra glans , lakdikte en zijn extreem hydrofoob      ( waterafstotend )

Bieden semi of permanente bescherming .            Geleverd met certificaat .

Bieden bescherming van 6 tot 60 maand bescherming.

U hoeft geen Simonis ( wax ) Behandeling meer uit te voeren.

 

 

Enkel jaarlijkse Onderhoud

Stappenplan Ceramic coating

 1. Wagen wassen
 2. Motor afstomen
 3. Klei behandeling
 4. Velgen extra
 5. Stofzuigen matjes , vloerbekleding, zetels, koffer
 6. Quick interior detailer
 7. Ramen binnen – buiten
 8. Polieren zwaar
 9. Polieren middel
 10. Polieren licht
 11. Aanbrengen ceramic coating
 12. Uitharden
 13. Last wipe
 14. Banden blinken
 15. Bescherming tot 6m/2j/5j.

Neem vandaag nog contact met ons op via ons  Contactformulier

of bel ons op + 324 88 98 89 75

‘Wat is coating nu eigenlijk?’ vraag je je misschien wel eens af? Dat leggen we jou bij Morel Car Cleaning graag uit. Een coating is een beschermlaag op de lak van jouw auto die erg hard en sterk is. Het is de beste bescherming voor je auto. Het is dan ook een echte aanrader om een coating te laten aanbrengen. Het is een beschermend product dat aangebracht wordt op de lak van je auto. Het product laat een flinterdunne laag achter op de lak van de auto na een proces van uitharding. Het beschermt je auto tegen allerlei factoren van buitenaf, denk maar aan stof, vuil, chemicaliën, vogelresten, kou, hitte en strooizout. Het blijft bovendien zitten tot 5 jaar, afhankelijk van de soort coating die aangebracht wordt. Waskrassen zijn dus niet langer een van jouw zorgen, deze zitten vanaf nu namelijk niet meer op de lak maar op de coating, en zijn dus gemakkelijk te verwijderen.

Ze worden vooral gemaakt met SiO2 en Si3D. Wanneer je de coating aanbrengt maken de polymeren een verbinding met de lak. De actieve ingrediënten in de coating beginnen uit te harden waardoor een laag van keramisch materiaal gevormd wordt. In de coating zitten bestanddelen die vergelijkbaar zijn met diegene die gebruikt worden om glas te maken. Natuurlijk zijn er verschillende soorten coatings, maar wanneer je een coating hebt moet je dus niet langer een Simonis (wax) behandeling uit te voeren. Bovendien worden al onze coatings afgeleverd met certificaat. 

De voordelen van een coating

Coating heeft dan ook veel voordelen, wij zetten ze even voor jou op een rijtje. Coating gaat enorm lang mee, het kan dan ook heel veel hebben en biedt een zeer goede weerstand tegen chemicaliën. Het geeft een scherpe glans. Bovendien glijdt het water gewoon van de lak af. Ook hecht vuil zich amper tot niet aan de auto. Het onderhoudsgemak is misschien nog wel een van de grootste troeven van de coating. Het weerstaat lichte krassen en kan prima tegen extreme hitte. 

Hoe breng je een coating voor je auto aan?

Voor een coating zijn er twee dingen cruciaal, ten eerste heb je een perfect schone ondergrond nodig en ten tweede heb je tijd nodig om goed uit te harden zonder nat te worden. Met een perfect schone ondergrond bedoelen we dus eigenlijk dat de lak schoner moet zijn dan een gebruikelijke schoonmaakbeurt. Daarom wordt de lak gekleid, gepolijst en het polijstresidu moet worden afgenomen. Zo zorgen we ervoor dat er geen resten achterblijven en het oppervlak perfect schoon is. Wanneer de wagen schoon genoeg is kan de coating zich hechten. Vervolgens neem je best uitgebreid de tijd om het goed te laten uitharden. Het oppervlak mag niet worden in de eerste 24 tot 48 uur voor een optimale bescherming. Als je wel in aanraking komt met water kan je wel eens last hebben van waterspots. Je kan dus best parkeren in een garage of in de brandende zon, dit zorgt er natuurlijk voor dat de auto goed kan drogen en dus optimaal beschermd is. 

Heb jij interesse in een coating voor je auto? Bekijk dan nu onze verschillende coating opties en kies de coating die bij jouw auto past. Meer informatie of vragen? Bel ons dan nu op het nummer: + 324 88 98 89 75. 

Call Now Button