gyeon-q2-can-coat-200ml

Can coat

Can coat is een syntetische dekking en beschermings spray. Beschermd tegen uv- zure regen – vliegroest. Het geeft ook een extreme glans. De laag is tevens ook waterafstotend en makkelijker te wassen en onderhouden.

Stappenplan

 1. Wagen wassen
 2. Motor afstomen
 3. Klei behandeling
 4. Velgen extra
 5. Stofzuigen matjes, vloerbekleding, zetels en koffer
 6. Quick interior detailer
 7. Ramen binnen en buiten
 8. Polieren zwaar
 9. Polieren middel
 10. Polieren licht
 11. Aanbrengen Can coat
 12. Uitharden
 13. Last wipe
 14. Banden blinken
 15. Bescherming tot 6 maanden

Neem vandaag nog contact met ons op via ons  Contactformulier

of bel ons op + 324 88 98 89 75

De Can Coat, je hebt er misschien nog nooit van gehoord, maar toch is de Can Coat een populaire behandeling onder de echte auto liefhebbers. Iemand die graag zorg draagt voor zijn auto en zijn auto graag onderhoudt is waarschijnlijk dus een grote fan van de Can Coat. Deze beschermende spray is een synthetische dekking die jouw auto beschermd tegen invloeden van buitenaf. Denk maar aan uv, zure regen, vliegroest en zo veel meer. De beschermende spray geeft een extreme glans, waardoor uw auto er altijd fris uitziet. Het geeft een waterafstotende laag aan de auto hierdoor is de wagen makkelijk te onderhouden en te wassen. Bescherm jij graag je auto? Dan is de Can Coat echt iets voor jou! 

De Can coat is een beschermende spray die jouw wagen beschermd tegen UV, tegen vliegroest en andere invloeden van buitenaf. Het zorgt er bovendien voor dat jouw wagen zeer makkelijk te onderhouden is. Deze Can Coat biedt bovendien bescherming tot wel 6 maanden lang. Om het halfjaar is het dus een goed idee om deze Can Coat terug toe te passen voor een optimaal resultaat en een excellente bescherming. 

Hoe gaat de Can coat behandeling in zijn werk?

Natuurlijk gaat de Can coat gepaard met een uitgebreide behandeling. We wassen de wagen helemaal vanbuiten. Daarna gaan we aan de slag met de motor die stomen we volledig af. Vervolgens behandelen we de auto met een klei behandeling. De velgen worden extra behandelt. Ook binnen blijft de auto niet onaangeraakt, we stofzuigen de matjes, de vloerbekleding, de zetels en het koffer. Daarna maken we gebruik van de quick interior detailer. De ramen van de wagen worden gewassen: van binnen en van buiten. We polieren de auto op de manier die het best bij de wagen past, namelijk zwaar, middel of licht. Daarna brengen we onze geweldige Can coat aan, zoals we al eerder zeiden geeft dit de optimale bescherming aan uw auto tot wel 6 maanden lang. We harden de auto uit en vervolgens doen we een last wipe & check. We blinken de banden op en zo kan u het komende halfjaar weer verder met een auto als nieuw. 

Heb jij interesse in een Can coat behandeling voor jou wagen? Contacteer ons dan nu via het nummer + 324 88 98 89 75 of vul het contactformulier in. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug!

Call Now Button