Autobekleding reinigen

Hoe zorgzaam u ook bent met de buiten- en binnenkant van uw wagen, er komt een moment waarop u merkt dat uw autobekleding reinigen écht nodig is. Als u graag rijdt en veel tijd in de wagen doorbrengt, is dit ook normaal. U eet misschien in uw wagen, of stap er met bevuilde kleren in. Het is logisch dat dit na een tijd sporen achterlaat. Maar zelfs bij een auto waar maar zelden mee gereden wordt, is de autobekleding reinigen op geregelde tijdstippen nodig. U kunt dit zelf doen, maar misschien bent u dan niet helemaal tevreden met het resultaat? Woont u in regio Gent of omgeving? Laat dan uw autobekleding reinigen door een professioneel.

Hoe laat u best uw autobekleding reinigen?

Heel wat mensen doen dit op vaste tijdstippen, zoals bij verjaardagen, net voor een huwelijksfeest of gewoon als ze met familie of vrienden op stap willen gaan. Maar ook als u plots vindt dat uw auto écht wel vuil is, kunt u bij ons terecht. Maak een afspraak op het telefoonnummer +32 488 988 975 of via het contactformulier op de website. Op de prijslijst ziet u al een aantal standaard reinigingen, maar andere vragen zijn ook welkom. Zo kan bijvoorbeeld een dieptereiniging een oplossing zijn bij slecht weg te krijgen geuren in de auto. En wilt u meteen ook de buitenkant laten poetsen? Ook dit kan.

Bekleding auto laten reinigen? Wat kunt u verwachten?

Er wordt stap voor stap gewerkt bij auto interieur reinigen Gent. In het kort komt het hier op neer:

  • Uw matjes, vloerbekleding, de bekleding van uw zetels en ook uw koffer krijgen een grondige beurt met de stofzuiger.
  • Daarna komt een stoom- en wasbeurt voor het plafond, de vloer, uw koffer en zetels en ook het dashboard, de console en het stuur. Ook de deurpanelen en al het leder wordt aangepakt.
  • Heel wat vuil nestelt zich in naden, rails en spleten. Dit stof wordt onder hoge druk uitgeblazen.
  • Textiel en matjes worden behandeld en voorzien van een beschermingslaag. Zo wordt het textiel in uw wagen water- en vuilafstotend en blijft het langer proper.
  • De ramen binnen worden proper gemaakt.

Na deze poetsbeurt krijgt u uw wagen spic&span proper terug.

Geef uw auto een langere levensloop

Een goed onderhouden auto gaat langer mee, dat is een feit. Dit geldt niet alleen voor de motor en de carrosserie, maar ook voor het interieur. Uw autobekleding reinigen geeft aan de inzittenden een prettiger gevoel, en ze zullen het dan ook gemakkelijker proper houden. Anderzijds is een propere auto een meerwaarde bij bijvoorbeeld een verkoop of zelfs maar bij de autokeuring bijvoorbeeld. Als u de scherpe prijzen bekijkt, hebt u toch de neiging om te zeggen 'mijn auto is dit wel dubbel en dik waard', niet?

autobekleding reinigen

Stel een vraag

Call Now Button