Auto polieren: prijs en werkzaamheden

Het is vanzelfsprekend belangrijk om uw auto altijd schoon te houden. Helaas is dat niet altijd mogelijk. Een ongelukje zit in een klein hoekje en daardoor kan het ook met uw auto zomaar gebeuren dat er aan de buitenkant beschadiging ontstaat. Bij het polieren ofwel polijsten van de auto wordt de volledige buitenkant van uw voertuig namelijk schoongemaakt. Maar gaat dat dan eigenlijk precies in zijn werk? En wat is de prijs van het polieren van een auto? Hieronder komt u alles te weten over deze schoonheidsbehandeling van uw auto.

Wat houdt polieren in?

Bij het polieren van een auto is de prijs natuurlijk belangrijk. Voordat we het daar over gaan hebben, kijken we echter eerst naar wat het polieren van een auto nu precies inhoudt. Zoals gezegd gaat het om het volledig schoonmaken van de buitenkant van uw auto. Het gaat om een nauwkeurig en intensief werk waarbij bepaalde krassen en kleine beschadigingen verwijderd kunnen worden. Het gaat voornamelijk om kleine waskrassen en lakdefecten. Krassen die bijvoorbeeld ontstaan door een andere auto of doordat er met een sleutel of ander metaal voorwerk in de lak is gekrast, gaan niet weg door deze behandeling.

Auto polieren: wat is de prijs?

Bij het polieren van een auto hangt de prijs sterk af van wat je wil laten doen met de auto. Voor het polieren zelf betaal je in de meeste gevallen iets meer dan 300 euro. Dat is inclusief btw en de kosten die je kwijt bent aan materiaal en personeel. Soms wordt het polieren in een totaal pakket met simonisereen aangeboden waardoor de buitenkant van de auto een stuk verbeterd. U begrijpt dat de prijs van zo'n totaalpakket een stuk hoger ligt dan enkel de auto polieren prijs.

Auto polieren prijs: wat krijgt u er voor terug?

Handig natuurlijk om te weten wat bij de auto polieren de prijs is, maar u wilt natuurlijk wel vooraf weten wat u er precies voor terug krijgt. Wat doen ze dan eigenlijk precies met uw auto? Er wordt eigenlijk een heel dun laagje van de autolak weggenomen, zodat er in de blanke laklaag correcties aangebracht kunnen worden. U hoeft niet bang te zijn dat de auto daardoor kwetsbaarder wordt. Er blijft namelijk nog meer dan genoeg lak over om de auto te beschermen en bovendien ziet deze er direct weer prachtig glanzend uit. Voor meer informatie of een afspraak kan je altijd contact opnemen via de contactpagina of via het nummer +324 88 98 89 75.

Contact Prijslijst
auto polieren

Stel een vraag

Call Now Button