Auto laten polieren voor glanzend nieuw resultaat

Uw auto laten polieren om deze er glanzend en nieuw uit te laten zien? Dat is de ideale oplossing als de autolak er op dit moment dof uitziet. Of als er sprake is van krasjes die niet zomaar weg te poetsen zijn. De auto laten polieren of polijsten door een professional zorgt ervoor dat uw auto er als nieuw uit komt te zien. De auto laten polieren, is onder meer in Gent mogelijk. Om een perfect resultaat te garanderen, is er sprake van een vast stappenplan. Professionele reiniging is daar net als polijsten een onderdeel van.

Stappenplan auto laten polieren

Er volgt eerst een professionele reiniging van uw auto door een extra wasbeurt uit te voeren inclusief de velgen. Vervolgens is er sprake van een kleibehandeling. Hiermee verwijderen wij luchtvervuilingen en contaminaties. Daarna gebruiken wij perslucht om de autolak te drogen. De lak is daarna klaar voor de volgende stap van uw auto laten polieren. Hiervoor volgen twee behandelingen, namelijk polieren zwaar en polieren middel. Vervolgens komt de lakcorrectie om daarna een finishing wax aan te brengen om de auto te laten polijsten.

Auto polieren met professionele interieurreiniging

De auto laten polieren in Gent of op een andere locatie gaat gepaard met een extra professionele reiniging die het sluitstuk vormt van het stappenplan. Wij stofzuigen de matjes en de vloerbekleding in uw auto, maar ook de zetels en de kofferbak. Daarna volgt de toepassing van Quick Interior Detailer voor het schoonmaken en beschermen van materialen, zoals onder meer leer, kunststof en metaal. De ramen aan de binnenzijde en buitenzijde van uw auto krijgen eveneens een schoonmaakbeurt. Tot slot zorgen wij ervoor dat de banden gaan blinken. Uw auto ziet er na het polieren en polijsten met de professionele reiniging weer als nieuw uit.

Vaste prijs voor auto te laten polieren

Het is uiteraard belangrijk dat u weet wat de kosten zijn van uw auto laten polieren. Morel Car Cleaning is wat dat betreft graag transparant. Wij bieden u dan ook een compleet overzicht met vaste prijzen voor de aangeboden diensten. Zo weet u exact wat de prijs van het polieren of simoniseren van uw auto is. Morel Car Cleaning streeft ernaar om de prijzen zo laag mogelijk te houden, waarbij de kwaliteit van het hoogste niveau is. Deze combinatie van een lage prijs en hoge kwaliteit is mogelijk doordat wij met betrekking tot onze service efficiënt bedrijfsmatig werken. Daar heeft u voordeel van.

Waarom Morel Car Cleaning?

Morel Car Cleaning hecht waarde aan kwaliteit en professionaliteit. Onze diensten worden op verschillende locaties aangeboden. Zo heeft u de mogelijkheid uw auto te laten polieren in Gent, maar ook op andere locaties in Vlaanderen waar wij werkzaam zijn. Bijvoorbeeld in Brugge en Oostende, maar ook in Maldegem. Bovendien profiteert u van vaste lage prijzen en zijn wij zeer klantgericht in onze service. Als u uw auto er als nieuw uit wilt laten zien, kiest u voor een professional als Morel Car Cleaning. Vul het online contactformulier in of bel ons op +324 88 98 89 75 om direct een afspraak te maken.

auto polieren

Stel een vraag

Call Now Button