Auto interieur reinigen bij Morel Car Cleaning

Is de binnenkant van uw auto vies en stoffig? Wilt u weer in een heerlijk schone auto rondrijden? Laat dan het auto interieur professioneel reinigen door Morel Car Cleaning. Wij besteden de grootst mogelijke zorg aan het poetsen van uw wagen en dat voor een redelijke prijs. U kunt rekenen op betrouwbaar advies en garantie op kwaliteit. Na onze aanpak van tien stappen is uw auto weer helemaal fris en netjes.

Het interieur van uw auto laten reinigen

Stof, rommel, lelijke vlekken en nare luchtjes kunnen uw rijplezier bederven. Autorijden met een vies interieur kan bovendien gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Schimmels en bacteriën in en op de bekleding kunnen nare gevolgen hebben. Maak er korte metten mee door Morel Car Cleaning in te schakelen om het interieur van de auto te reinigen. Wij geven uw wagen een flinke schoonmaakbeurt voor een lage prijs. We stofzuigen de vloerbekleding, de automatten, de zetels en de kofferbak. Hierbij blazen we alle stof en vuil uit roosters en lastige hoekjes, naden, spleten en rails. Vervolgens gaan we het interieur wassen en stomen. Het plafond, de vloer, de koffer, de stoelen, het stuur, het dashboard, de console en de deurpanelen krijgen een wasbeurt en stoombehandeling. Al het leder en kunststof geven we daarnaast een goede voedende behandeling. Textiel en matjes voorzien we met onze aanpak van een beschermde laag. En uiteraard maken we ook alle ramen aan de binnenkant schoon. Daarnaast wassen we het exterieur, de velgen en de banden. Maak nu een afspraak om uw auto interieur te reinigen en vul uw gegevens in op het contactformulier of bel ons op +324 88 98 89 75.

Vlekken verwijderen uit de autobekleding

Zitten er hardnekkige vlekken in de bekleding van uw auto? Wacht dan niet langer en laat uw auto interieur reinigen door Morel Car Cleaning. Wij hebben jarenlange ervaring en weten exact welke behandeling het beste resultaat geeft. Eerst maken we een analyse van het soort vlek en daarna gaan we aan de slag met een effectieve reinigingsmethode. De bekleding shamponeren we met het juiste schoonmaakmiddel. Na het reinigen is het interieur van uw auto weer mooi schoon.

Grondig en voordelig uw auto interieur reinigen

Om uw auto interieur te reinigen gaat Morel Car Cleaning grondig te werk. Wij checken elke rand en elk vakje. Zo zullen wij ook de dorpels en deurstijlen poetsen. Bij het stofzuigen komen we ook onder de voorstoelen en de achterbank. Met een speciale spray maken we het dashboard schoon en brengen we er weer glans op aan. Mocht u liever geen glans willen, dan gebruiken we een ander middel. Door het reinigen van het interieur ziet uw auto er weer prachtig uit en ruikt hij lekker fris. Uw auto is bij Morel Car Cleaning in goede handen. Wij garanderen u kwaliteit en een goedkope aanpak. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op via telefoonnummer +324 88 98 89 75 of het online contactformulier om nu een afspraak in te plannen.

Contact Prijslijst
autobekleding reinigen

Stel een vraag

Call Now Button